Categories
Uncategorized

Roditeljski sestanek za letovanja

Spoštovani starši!

Letos bo roditeljski sestanek za ZPM Domžale in DPM Škofja Loka zaradi razmer povezanih s COVID-19 potekal preko ZOOM-a.

Pozivamo k temu, da se sestanka udeležijo predvsem tisti, katerih otroci bodo letovali PRVIČ. Prosimo, da se iz enega gospodinjstva prijavite samo preko ene naprave in tako ne zasedate mest po nepotrebnem. Omejeni smo na 100 mest preko ZOOMa. 

Vsebina sestanka bo enaka prejšnjim letom (vsebovala bo osnovne informacije povezane z letovanjem ter termine, ki so objavljeni tudi na naši spletni strani).

Vse podrobne informacije povezane z odhodom/prihodom na letovanje ter morebitna dodatna navodila povezana z ukrepi zaradi koronavirusa, boste starši dobili po navadni pošti skupaj s pogodbo.

Roditeljski sestanek se bo pričel v sredo, 17. 6. 2020 ob 17.00, priključite se mu vsaj 5 minut pred pričetkom, s klikom na povezavo in počakate, da vas povabimo naprejPovezav bo aktivna od 16.45 naprej, kliknete nanjo in počakate. Med sestankom poskrbite, da boste imeli izklopljeno kamero in zvočnik. Vse ostale tehnične podrobnosti boste prejeli na začetku sestanka. Sestanek se bo predvidoma zaključil med 18.30 in 19.00.

(Predvidevamo, da boste vsi, ki našega dela in organizacije še ne poznate, lahko del sestanka preko ZOOM povezave, v primeru, da bo naval večji od zmožnosti tehnologije, bo ogled sestanka možen ob 17.00 tudi na YouTube kanal-u ZavodZLRO: https://www.youtube.com/user/ZavodZLRO.)

DPM Škofja Loka, ZPM Domžale in ZLRO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *