Categories
Uncategorized

Dan brez alkohola

vabimo vas, da se nam v sredo, 16. 09. 2020, pridružite na dogodku »DAN BREZ ALKOHOLA«, ki bo potekal na Slovenskem trgu v Kranju, med 10.00 in 14.00 uro, – in je del projekta SOPA – Skupaj za odgovoren odnos do pitja alkohola (Nacionalni inštitut za javno zdravje). Dan brez alkohola bomo obeleževali v okviru Evropskega tedna mobilnosti.

Na dogodku bomo sodelovali predstavniki nekaterih nevladnih organizacij – Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije – Podružnica za Gorenjsko, Šent – Slovensko združenje za duševno zdravje – Dnevni center Radovljica, Društvo prijateljev mladine Škofja Loka, Župnjiska karitas Radovljica, predstavniki Zavoda RS za zaposlovanje iz Urada za delo Radovljica ter predstavniki NIJZ – projekt SOPA.

Najdete nas ob dveh stojnicah in velikem »Kolesu zdravja«, ki pripravlja mnoga poučna vprašanja s področja delovanja omenjenih organizacij v povezavi z alkoholno problematiko in splošna vprašanja glede poznavanja alkohola in našega odnosa do pitja le-tega. Za vse, ki se boste spoprijeli z izzivom in boste odgovorili na kakšno od vprašanj, pa smo pripravili tudi praktične nagrade.

Veliko bo torej priložnosti za povezovanje med različnimi posamezniki in organizacijami ter možnosti pridobivanja novih znanj.

 

Več informacij o projektu SOPA pa lahko najdete tukaj: https://www.sopa.si.

 

Veselimo se druženja z vami!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *