Categories
Počitniške aktivnosti

Počitniške dejavnosti v Škofji Loki in Gorenji vasi 2022

Tudi letos bo pri nas zabavno!

Med poletnimi počitnicami 2022 bomo organizirali počitniške programe za otroke od 1. do 7. razreda osnovne šole.

BREZPLAČNA PROGRAMA: Dobimo se ob pol desetih, Hura prosti čas.*

*Otroci se po brezplačnih dejavnostih, ki bodo potekale v Podlubniku, z doplačilom lahko udeležijo kosila. Cena kosila je 8€ / dan oz. 30€ / teden.

DOPLAČLJIV PROGRAM: Počitniško varstvo Zabavne počitnice (sicer sofinanciran s strani Občine Škofja Loka in Gorenja vas – Poljane, z donacijami in 1% dohodnine, ki ste nam jih namenili. Za sofinanciranje nam na dpm.skofjaloka@gmail.com v odgovor na avtomatsko sporočilo o prijavi pošljite odločbo o otroškem dodatku.)

Prijavni obrazec počitniške dejavnosti 2022

Namen programov je, da otroci počitnic ne preživljajo sami doma za računalniki, telefoni, televizijo in tablicami, ampak v družbi prijateljev, v varnem okolju, ob zanimivih dejavnostih, ki jih bodo vodili naši animatorji. Čas bomo preživljali na zunanjih igriščih in v naravi, v primeru dežja pa se bomo umaknili v telovadnico ali učilnico.

OTROK SE LAHKO UDELEŽI NASLEDNJIH PROGRAMOV

 ŠKOFJA LOKA – OŠ IVANA GROHARJA

Dobimo se ob pol desetih, OŠ Ivana Groharja, od 27.6. do 26. 8. 2021, med 9.30 in 12.30. Dejavnosti bodo pripravljene tako za športne, kot ustvarjalne otroke. (Udeležba v programu je za otroke brezplačna.)

Športni program Hura prosti čas, OŠ Ivana Groharja, termini med 4.7. in 15.7. ter 22.8. in 26. 8. 2021, med 9.00 in 13.00. Dejavnosti so primerne za vse otroke, ki se radi gibajo. (Udeležba v programu je za otroke brezplačna).

Počitniško varstvo Zabavne počitnice, OŠ Ivana Groharja, od 27. 6. do 26. 8. 2021, med 7.30 in 16.00. Poskrbeli bomo tudi za prehrano otrok. Doplačilo do 65 € na teden oz. 17 € na dan, možnost sofinanciranja za otroke iz socialno ogroženih družin, na podlagi prejete odločbe o otroškem dodatku, ki jo pošljete na dpm.skofjaloka@gmail.com

TRATA – OŠ CVETKA GOLARJA

Dobimo se ob pol desetih, OŠ Cvetka Golarja, od 27.6. do  8.7. med 9.30 in 12.30 (v primeru povpraševanja bomo program izvajali tudi zadnji teden počitnic). Dejavnosti bodo pripravljene tako za športne, kot ustvarjalne otroke. (Udeležba v programu je za otroke brezplačna).

RETEČE – OŠ CVETKA GOLARJA

Počitniško varstvo Zabavne počitnice OŠ Cvetka Golarja, podružnica Reteče, od 27. 6. do 1. 7. ter 4. 7. do 8. 7..med 7.30 do 16.00 (možnost izvedbe dodatnih tedenskih terminov v primeru interesa staršev). Poskrbeli bomo tudi za prehrano otrok. Za udeležbo na dejavnostih je predvideno doplačilo do 65 € na teden oz. 17 € na dan, možnost sofinanciranja za otroke iz socialno ogroženih družin, na podlagi prejete odločbe o otroškem dodatku, ki jo pošljete na dpm.skofjaloka@gmail.com).

GORENJA VAS – OŠ IVANA TAVČARJA

Počitniško varstvo Zabavne počitnice, OŠ IVANA TAVČARJA – GORENJA VAS, od 11. 7. do 15. 7. ter 18. 7. do 22. 7. med 7.00 in 15.30. Poskrbeli bomo tudi za prehrano otrok. Doplačilo do 65 € na teden oz. 17 € na dan, možnost sofinanciranja za otroke iz socialno ogroženih družin, na podlagi prejete odločbe o otroškem dodatku, ki jo pošljete na dpm.skofjaloka@gmail.com.

Otroci, ki jih boste vključili v katerikoli program, naj bodo oblečeni primerno za športne dejavnosti in ustvarjanje. V primeru dežja naj imajo otroci s seboj šolske copate/ superge za notranje prostore. Vedno naj imajo s seboj označeno plastenko z vodo. 

Zaradi zagotavljanja varnosti so prijave obvezne. Število otrok, ki jih lahko sprejmemo v skupino, je omejeno!

Počitniških dejavnosti ne bi zmogli organizirati brez finančne pomoči Občine Škofja Loka, Zavoda za šport Škofja Loka, Zavoda za šport RS Planica in donatorjev.

Skupaj bomo poskrbeli, da otrokom ne bo dolgčas: Zavod O, Loški muzej, Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka, Center DUO, Zavod KRES, Večgeneracijski center Gorenjske, Vzgojno zdravstveni center Škofja Loka in drugi.

Dejavnosti so sofinancirane ali brezplačne. Stroške izvedbe dejavnosti pokrivamo z dotacijami Zavoda za šport Škofja Loka in Občine Škofja Loka, vendar stroški presegajo pridobljena sredstva. Da bomo lahko tudi v prihodnje nudili dejavnosti vsem otrokom prosimo vse, ki si to lahko privoščite, da nam pomagate z donacijami na račun DPM Škofja Loka SI56 0700 0000 0176 436 ali z namembo 1% dohodnine. Obrazec lahko prevzamete na dejavnostih pri mentorju ali pa vam ga pošljemo.