Poletne počitniške aktivnosti za otroke

V času šolskih počitnic pripravljamo več programov za otroke. Namen programov je, da otroci počitnic ne preživljajo sami doma za računalniki,, telefoni, televizijo in/ali tablicami, ampak aktivno v družbi prijateljev. Upamo, da si bodo ob tem oddahnili tudi starši, dedki, babice …

DOBIMO SE OB POL DESETIH

Je za starše brezplačen program počitniških dejavnosti, ki poteka vse delovne dni med poletnimi počitnicami, med 9.30 in 12.30. Program je raznolik, sestavljen iz različnih delavnic, športnih in družabnih iger in je prilagojen otrokom od 1. do 7. razreda osnovne šole. Zberemo se na igriščih za odbojko pri OŠ Jela Janežiča, v primeru dežja pa so dejavnosti v kateri od bližnjih telovadnic.

ZABAVNE POČITNICE

Je plačljiv program počitniškega varstva za otroke od 1. do 5. razreda in poteka med 7.30 in 16.00. Namenjeno je varnemu preživljanju počitniškega časa, ko so starši v službi. Poskrbljeno je za program in prehrano. Zberemo se na igriščih za odbojko pri OŠ Jela Janežiča, v primeru dežja pa so dejavnosti v kateri od bližnjih telovadnic.

LETOVANJA ZA OTROKE

Organiziramo letovanja za otroke med 5. in 19. letom. Letovanja organiziramo v sodelovanju z Zavodom ZLRO, ki je prav tako kot Društvo prijateljev mladine Škofja Loka član družine Zveze prijateljev mladine Slovenije. Letovanja skušamo omogočiti vsem otrokom, ne glede na finančno stanje družin. Organiziramo tudi zdravstvena letovanja.