Podprite nas

NAMEMBA 1% DOHODNINE

Vsak državljan RS lahko do 1 % svoje dohodnine nameni za podporo organizacijam, ki imajo status delovanja v javnem interesu. Kdor se za namembo dohodnine ne odloči, se le ta vrne v Proračun RS. 

Obrazec za namenitev dela dohodnine lahko zavezanec odda:
    • elektronsko preko storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki, davčna številka Društva prijateljev mladine Škofja Loka je 215 19 374
    • osebno ali po pošti pri pristojnem finančnem uradu (FURS 

Obrazec za namenitev dohodnine Društvi prijateljev mladine Škofja Loka najdete na naši spletni stran, na naslednjem naslovu (klikni). Obrazec pošljete po navadni pošti na naslov: FURS Kranj, Koroška cesta 21, 4000 Kranj. V primeru, da nimate tiskalnika ali znamke nam na dpm.skofjaloka@gmail.com sporočite svoj naslov in število zahtevkov, ki jih potrebujete, da vam jih pošljemo.

Zahteva velja do trenutka, ko davčni organ prejeme novo zahtevo ali preklic zahteve. Vsi, ki ste že oddali obrazec za dohodnino v preteklih letih, vaša odločitev velja do preklica in je ni potrebno letno obnavljati.

DONACIJA SREDSTEV

V kolikor ste pripravljeni finančno podpreti dejavnosti Društva prijateljev mladine Škofja Loka, to lahko naredite z nakazilom donacije (koda namena CHAR) na naš račun:

IBAN SI56 0700 0000 0176 436, odprtem pri Gorenjski Banki.