Categories
Počitniške aktivnosti

ZABAVNE POČITNICE

V času zimskih počitnic, od 17.2. do 22.2 za otroke od 1. do 5. razreda organiziramo počitniško varstvo, ki bo potekalo v prostorih OŠ Škofja Loka-Mesto, vhod skozi telovadnico:

Cilj programa je, da otroci počitnic ne preživljajo sami, ampak v varno v družbi prijateljev ob  počitnicam primernih, zabavnih dejavnostih.

Potek programa
7.30 – 9.30 sprejem otrok, risanje, namizne družabne igre in zajtrk.
9.30 – 12.30 skupne organizirane aktivnosti Dobimo se ob pol desetih, ustvarjalne delavnice, športne delavnice, kopanje.
13.00 – 14.00 kosilo in počitek
14.00 – 16.00 poslušanje glasbe in zgodb, športne aktivnosti, družabne igre, aktivnosti po želji otrok.

Otroci naj bodo oblečeni primerno za dejavnosti v telovadnici in ustvarjanje. Obvezno naj imajo s seboj šolske copate/ superge za notranje prostore. Cena vključitve v program je 60 € za vseh pet dni, oz 15 € na dan. V ceno so vključeno varstvo, zajtrk, kosilo in malica.

Za vključitev v dnevno varstvo so obvezne prijave.

Ali dovolite objavo skupinskih fotografij dejavnosti na katerih bo tudi vaš otrok na naši spletni in FB strani? (zahtevano)

Zavedam se in dovoljujem, da se moj otrok udeleži dejavnosti v okviru Zabavnih počitnic na lastno odgovornost! (zahtevano)

Termin (zahtevano)

Glede prijav ali ostalih potrebnih informacij se lahko obrnete na nas preko e-pošte:  dpm.skofjaloka@gmail.com  ali telefonske številke 031 362 157 (Katrin Kopač).