Categories
Uncategorized

Počitniške dejavnosti

V DPM Škofja Loka v poletju 2020 načrtujemo naslednje dejavnosti, ki bodo izvedene v primeru ugodne situacije na področju epidemije (COVID-19):

  • Letovanja otrok (Gorenjska – področja UE Jesenice,  UE Kranj, UE Radovljica, UE Škofja Loka, UE Tržič)

Odprli smo informativne rezervacije za letovanja na morju in v hribih brez zdravstvenega predloga.

Rezervacije so zaenkrat še informativne narave, saj izvedba letovanj še ni potrjena. Potrditev prijave boste prejeli takoj, ko s strani Vlade RS in NIJZ dobimo zeleno luč za izvedbo letovanj. Dokler možnost izvedbe letovanj ni potrjena, še ne bomo potrjevali rezervacij in izdajali pogodb.

Rezervacije za letovanja z zdravstvenim predlogom še niso mogoče, saj pogodba o sofinanciranju z ZZZS še ni podpisana. Rezervacije za letovanje brez zdravstvenega predloga ni možno spremeniti v prijavnico za letovanje z zdravstvenim predlogom. V kolikor bo prišlo do spremembe vrste letovanja, bo prijavo potrebno ponoviti s zahtevo po preklicu prvotne prijavnice. Nova prijava pa bo na novo uvrščena na čakalno vrsto z novim datumom, uro sekundo prijave + 24 ur kazenskega pribitka za šmorn, ki nam ga boste naredili z dvojnimi prijavami!

Rezervacije za dolžnike prejšnjih let niso mogoče.

  • Dobimo se ob pol desetih (Škofja Loka)

Počitniške dejavnosti za otroke, od 9.30 do 12.30. Zbirno mesto bo na igrišču za odbojko pri OŠ Jela Janežiča. Za otroke pripravljamo pester program dejavnosti; ustvarjalne delavnice in športne dejavnosti. Načrtujemo sodelovanje z Knjižnico Ivana Tavčarja Škofja Loka, Udeležba je zahvaljujoč Občini Škofja Loka, Zavodu za šport Škofja Loka in donatorjem brezplačna.

Zaradi zagotavljanja velikosti skupin in števila mentorjev so prijave obvezne.

  • Zabavne počitnice (Škofja Loka)

Počitniško varstvo za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole. Varstvo je organizirano od 7.30 do 16.00. Za vaše otroke bodo skrbeli mentorji, zagotovljena pa je tudi prehrana v času varstva (dopoldanska malica, kosilo, popoldanska malica).

cena varstva:

Posamezen dan: 17 €

Tedensko varstvo: 60 €

Dejavnosti so sofinancirane s strani Občine Škofja Loka, Zveze za šport Škofja Loka in donatorjev.

Zaradi zagotavljanja velikosti skupin, naročila kosil in števila mentorjev so prijave obvezne vsaj 7 do četrtka za prihodnji delovni teden.

Če bodo počitniške dejavnosti, ki jih načrtujemo dovoljene, bo za vse poletne počitniške dejavnosti, ki jih izvajamo, potreben vpis, da bomo lahko zadostili vsem varnostnim zahtevam. Če želite, da vas obvestimo, ko bo vpis mogoč (ali ko bo znano, da dejavnosti ne bo mogoče izpeljati), se prijavite preko spodnjega spletnega obrazca.


    S prijavo soglašam, da mi v skladu z izjavo o varstvu osebnih podatkov DPM Škofja Loka pošilja obvestila o:
    Počitniške dejavnosti v Škofji LokiLetovanja - poletje

    Podatke, ki nam jih boste posredovali in obveščali vas bomo v skladu z Izjavo o varstvu osebnih podatkov DPM Škofja Loka.