Categories
Letovanja

Letovanja in hribovanje 2024

KAKO PRAVILNO PRIJAVITI? OBVEZNO BRANJE!

1. Izpolnite spletno prijavnico, ki bo objavljena 3.5.2024 na tej strani. Prosimo vas, da pri prijavi v spletnem obrazcu za kontakt starša ne uporabite e-mail naslova, ki  vsebuje končnice »hotmail« ali »outlook«!

2. V primeru, da boste uveljavljali subvencijo ZZZS (zdravstveno letovanje), je potrebno pri osebnem zdravniku otroka pridobiti Zdravstveni predlog za letovanje. Prvo stran predloga izpolnite in podpišite starši oz. skrbniki. Drugo stran predloga izpolni otrokov osebni zdravnik in kasneje zdravstveni ter pedagoški delavec na letovanju.

3. Izpolnjen ORIGINALNI zdravstveni predlog v 10 dneh od spletne prijave pošljete po navadni pošti na naš naslov (DPM Škofja Loka, Godešič 175, 4220 Škofja Loka). V kolikor ne boste uveljavljali subvencije ZZZS, je dovolj le spletna prijava. Prijave za zdravstveno letovanje, za katere zdravstvenih predlogov ne bomo prejeli v roku, bodo zbrisane!

4. V primeru, da potrebujete dodatno sofinanciranje letovanja ali hribovanja, to označite v spletni prijavnici in nam na naš e-naslov (dpm.skofjaloka@gmail.com) pošljite skenirano veljavno Odločbo o otroškem dodatku. Potrebujemo informacijo, v kateri dohodkovni razred spadate.

5. Ko bomo prejeli prijavnico, v primeru zdravstvenega letovanja Zdravstveni predlog in v primeru potrebe po dodatnem sofinanciranju veljavno Odločbo o otroškem dodatku, bomo naredili izračun cene letovanja in ga posredovali na ZLRO, oni pa vam bodo na vaš e-naslov poslali pogodbo s položnico in vse informacije o letovanju.

Vse podrobnejše informacije so na voljo na naši spletni ali FB strani, lahko pa nas pokličete na 040 334 475 (Jelka) ali kontaktirate po e-pošti.