Categories
Letovanja Počitniške aktivnosti

Prijavni obrazec LETOVANJE 2024

V primeru, da je letovišče v izbranem terminu zapolnjeno pred vašo prijavo in to ni bilo zabeleženo ob prijavi, vas bomo o tem obvestili v najkrajšem možnem času po prejeti elektronski prijavi in vam ponudili mesto v drugem terminu, ki bo v času vaše prijave še na voljo.
V primeru, da ste prijavili otroka na termin, ki je bil v času prijave že poln, boste uvrščeni v čakalno vrsto glede na časovni žig prijave. Če se mesta sprostijo, vas bomo takoj obvestili.

Sprememba termina in načina letovanja ni mogoča (letovanje z / brez zdravstvenega predloga)!

Poleg omejenega števila mest v letoviščih imamo omejeno tudi število otrok, ki lahko letujejo z zdravstvenim predlogom. Ko so vsa mesta za zdravstveno letovanje iz določene območne enote zapolnjena, vas bomo umestili v čakalno vrsto.
Prednost pri zasedanju mest imajo otroci, ki letujejo z zdravstvenim predlogom (vezano na Pogodbo o zdravstvenih letovanjih z Ministrstvom za zdravje), predlogi CSD, otroci iz stanovanjskih skupin in otroci, ki obiskujejo šole s prilagojenim programom.

V primeru letovanja z zdravstvenim predlogom REZERVACIJA MESTA VELJA 10 DELOVNIH DNI OD PRIJAVE. V tem času nam po NAVADNI pošti, na naslov DPM Škofja Loka, Godešič 175, 4220 Škofja Loka pošljite ORIGINAL zdravstveni predlog (izpolnjen in podpisan s strani starša in zdravnika), ki ga prej varnostno skopirajte ali skenirajte. Po prejemu originalnega dokumenta vam bomo v najkrajšem možnem času poslali nadaljnje informacije.

V primeru dodatnega sofinanciranja za kritje stroškov letovanja (občine, Pomežik soncu, donatorji) nam pošljite kopijo Odločbe za otroški dodatek na naš naslov ali skenirano na e-mail: dpm.skofjaloka@gmail.com

ZA ODDAJO PRIJAVE JE POTREBNO IZPOLNITI VSA ZAHTEVANA POLJA V PRIJAVNEM OBRAZCU!